pondělí 7. května 2012

Temple Hudební klání 2012: Another Fake Heroes vs. Dolls in the Factory

V pondělí 23.4. se v budějovickém Velbloudu konalo další z řady hudebních klání. Tentokrát proti sobě nastoupily soubory Another Fake Heroes a Dolls In The Factory. A na hlavní komentátorské křeslo mikrorecenzí se nezvykle posadil Šrája.

Klání odstartovala českobudějovická kapelka Another Fake Heroes. Kapela hraje skejťácký pop/punk říznutý hardcorem, kterému vládne až kornovsky úderná rytmika. Zajímavé je střídání puberťáckého pop/punkového vokálu s hardcorovým screamem.

Tato kombinace nalákala do Velblouda spoustu fanoušků kapely, takže se ke konci jejich setu utvořil vepředu obstojný kotel. Bohužel mi set kapely s přibývajícími minutami připadal hodně jednotvárný, protože kapela jede pořád podle jednoho mustru.

Grysomův Boltec:
AFH jsou tím důvodem, proč píše toto klání Šrája. Já bych o nich nic nenapsal, snad jen to, že to není vůbec můj vkus a že mlácení do kopáku nepovažuji za hudbu. Jo a jejich frontman vypadá jako Randy z Erla, což moc na imidži nepřidává.


Another Fake Heroes-70%
BANDZONE ZDE
FACEBOOK ZDE
WEBOVKY ZDE


Dalšími pány na holení se stali Frýdko-Místečtí Dolls in the Factory. Kapela zde vystoupila v rámci turné ke svému novému EP Huricane, jehož titulní song měl více než veliký úspěch.

Skupina působí profesionálně a jejich rock, doplněn tu popem, tu punkem, si našel příznivce i v Budějovicích. Odehráli zde set více než obstojný a zařazuji je do škatulky s názvem "O těch ještě uslyšíme."

Grysomův Boltec:
Dolls in the factory už bylo úplně jiné kafe. Super se poslouchali a jak Šrája zmínil, píseň Hurican je hitovka s chytlavou melodií a refrénem. Nemám co vytknout.

Dolls in the Factory-80%
BANDZONE ZDE
FACEBOOK ZDE
WEBOVKY ZDE



Žádné komentáře:

Okomentovat

Jaký je tvůj názor? Tvůj vzkaz pomůže jak nám, tak interpretovi! Jo, a moc nenadávej, dík.