pondělí 14. května 2012

Poletíme? - Kroskántry

Žánr: Country/Banjo/Punk
Vydáno: 2012
Songů: 16

Brněnský punkový banjoband vydal nedávno svou třetí desku, se kterou se ponořil do vod, kterým se soudní muzikanti vyhýbají: do country.

Udělal to ale po svém a vznikla tak další deska plná jednoduchých melodií a textů plných osobitého humoru Rudolfa Brančovského, ve kterých teď dostanou slovo také kovbojové a divokým západem se prohánějící lokomotivy.

Písně mají opět hitové (občas vypůjčené) melodie a je znát, že kapela se zase trochu posunula. Místy mám sice pocit, že se trochu vytrácí ona pro Poletíme? typická jednoduchost, ale přesto je to pro mě jejich nejlepší platna.

Možná by ale nebylo na škodu desku trochu prořezat, protože všeho moc škodí a 16 je opravdu dost. Ale přesto se                                                       jedná o skvělé album, které vás rozhodně nudit nebude.

Grysomův Boltec:
Za poslední dobu jedna z kapel, která mě opravdu bavila. Super muzika, která nadchne lecjakého posluchače, která naživo musí být perfektní a přesto se s jejím poslechem nebude chlubit, prtotože to by bylo stejné, jako se chlubit schizofrenií.

Palec nahoru: Lokomotiva, Kovbojové, Ťu ťu ňu ňu,...
Palec dolů: Zbytečně dlouhá stopáž
Konečný ortel: 85%

BANDZONE ZDE
FACEBOOK ZDE
WEBOVKY ZDE (deska zdarma ke stažení)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jaký je tvůj názor? Tvůj vzkaz pomůže jak nám, tak interpretovi! Jo, a moc nenadávej, dík.